Antal Lóránt: erős képviselettel jobban tudunk küzdeni érdekeinkért

„A sikeres fiatalok támogatásához szükség van arra, hogy Brüsszelben is legyenek magyar képviselőink, akik az ő érdekeikért is dolgoznak. Közösségi ügy tehát az, hogy május 25-én elmenjünk szavazni” – mutatott rá mai marosvásárhelyi sajtótájékoztatóján Antal Lóránt, az RMDSZ és a MIÉRT közös ifjúsági jelöltje.

„Ha odafigyelünk egymásra, akkor látni fogjuk, hogy megnyílnak a lehetőségek, ha egymástól tanulunk, akkor megsokszorozódnak az információk. Erre az odafigyelésre és összefogásra szükségünk van, hiszen május 25-én arról döntünk, hogy milyen lesz az életünk az elkövetkezendő években, s arról, hogy megmarad-e számunkra szabad Európa, mint szabad munkavállalási, utazási, tanulási és tapasztalatszerzési lehetőség” – fejtette ki az ifjúsági EP-képviselőjelölt.

 Antal Lóránt szerint hibás az elgondolás, mely szerint távol tudja valaki tartani magát a politikától, hiszen az mindenki életének a része, s el kellene végre érkeznie annak az időnek, amikor senki sem szégyelli, hogy elmegy szavazni vagy csatlakozik olyan kezdeményezésekhez, amelyet politikai erők szorgalmaznak.

 „Fontos tehát, hogy elmenjünk szavazni vasárnap, hiszen erős erdélyi magyar képviselettel jobban tudunk küzdeni érdekeinkért, és jobban tudjuk képviselni értékeinket Brüsszelben. Más nem teszi ezt meg helyettünk” – nyilatkozta Antal Lóránt.

Kimaradt?