Miről mesélnek az izmaink? – előadás a kineziológiáról

Sütő Annamária Babi kineziológus lesz a kolozsvári Gandhi Spirituális Központ vendége május 26-án, hétfőn este 6 órától, amelyre minden érdeklődőt nagy szeretettel vár az előadó és a szervezők. A belépés ingyenes, adományt szívesen fogadnak. A rendezvény helyszíne: Gandhi Spirituális Központ, Kolozsvár, Gutinului utca 11. szám, II. emelet.

A kineziológia görög szóösszetétel: a kinesis mozgást, a logos pedig tudományt jelent. Mint holisztikus gyógyító és személyiségfejlesztõ módszer, a kineziológia szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni.

A mozgás (változás) és az állandóan változó környezethez való alkalmazkodás az élet lényeges jellemzője. Ahol ez blokkolt, ott felborul az egyensúly, és erre testi-lelki problémák hívják fel a figyelmet. Ezeknek a blokkoknak a felderítését és oldását célozza meg a kineziológia. Eszköze az izomtesztelés, melynek hátterében tudományosan kidolgozott módszer áll, a 70-es években manuálterapeuták fejlesztették ki, az egyensúly helyreállítására pedig több száz féle korrekcióból választ a kineziológus.

Kimaradt?