Kállay-Saunders öreg bácsiként is emlékezni fog az Eurovízióra

Örök emlék a szereplés, soha nem felejtem, el, öreg bácsiként visszanézve is emlékezni fogok arra, hogy Magyarországot képviseltem az Eurovíziós Dalfesztiválon - mondta Kállay-Saunders András hétfőn Budapesten.

A koppenhágai verseny szombati döntőjében Running című dalával az 5. helyen végzett énekes a sajtótájékoztatón egy kérdésre válaszolva kiemelte: előre megjósolta az osztrák Conchita Wurst győzelmét. "Nagyon tud énekelni, bár dala nem találkozott az ízlésemmel. Azért nyert, mert az emberek szeretik, ha valaki egyedi és nem fél önmagát adni külsőre és zenében egyaránt" - vélekedett.

Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) megbízott vezérigazgatója kitért arra, hogy mivel Kállay-Saunders András is az esélyesek közé tartozott, Koppenhágában érdeklődtek arról, Magyarország adott esetben készen áll-e megrendezni az Eurovíziót és igennel válaszolt. 

Medveczky Balázs, az MTV Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: a mostani 5. hely sokkal nehezebb körülmények között született meg, mint húsz évvel ezelőtt Bayer Friderika 4. helye.

Kimaradt?