Lakótársat keres a „cirkuszi mutatvány”

Az Egyesült Államokban fogható AMC televízió „cirkuszi mutatványokat” összegyűjtő sorozatának egyik sztárja, akit egyszerűen csak Teremtményként szólítanak, lakótársat keres magának. Egyelőre kevés sikerrel.

A világ egyik legtöbb tetoválását és piercingjét magán hordó fiatalembernek nem könnyű lakótársat találnia, és ha az alábbi fotókat szemléljük, valószínűleg érthető lesz, hogy miért. Azt nem tudni, hogy az előző lakhelyéről miért kellett távoznia, de az AMC TV műsorában múlt héten jelentette be, hogy kirúgták, és most egy hotelben lakik, amíg nem talál lakótársra.

A Marcus Boykin névre hallgató férfi jó ideje keres már lakást, de nem járt sikerrel. Egy potenciális lakótársa nem sokat teketóriázott, amikor választ kellett adnia: „Nem is akarok hazudni neked. Nem érzem jól magam egy lakásban olyan emberrel, mint te”.

A Teremtmény azt nyilatkozta, az első benyomások, amelyeket kelt az emberekben, csüggesztők. „Nem látják bennem a szépséget – mondta. – Rögtön elítélnek”. Boykin egyébként nem csak azokat ijeszti el, akikkel együtt lakna, hanem a hat éves kislányát is, egy tavalyi nyilatkozata szerint.

 

 

Kimaradt?