"Szabad Európát teremthetünk május 25-én"

Antal Lóránt, az RMDSZ és a MIÉRT ifjúsági jelöltje május 7-8-án, Marosvásárhelyen, a tizenhetedik alkalommal megszervezett Marosvásárhelyi Diáknapok és Diákfesztivál rendezvényeire látogatott el.

„Mindig örömmel tölt el az, ha azt látom, egy ifjúsági rendezvénynek van hagyománya, s ha valamit tizenhetedszer is megszerveznek, akkor azt egyértelműen sikeresnek lehet nevezni. A kampányomban pedig éppen a sikerrel foglalkozunk, hiszen meg akarjuk változtatni azt a hibás elgondolást, mely szerint csak az lehet sikeres, akinek szárnyal a karrierje vagy rengeteg pénzt keres. Szerintünk az a sikeres, aki azt teszi, amit szeretne” – mutatott rá Antal Lóránt kampányának egyik fő üzenetére.

Antal szerint önmagában a siker nem elegendő, hiszen Erdélyben a megmaradáshoz közösségben kell gondolkodni, s egyetlen társadalom sem mondható egészségesnek, ameddig a politikája nem az. Ezen a ponton pedig a fiataloktól nem elutasításra, hanem a politikai kezdeményezésekhez való társulásra van szükség.

„Minél többen csatlakoznak fiatalok a politikai erőkhöz, annál hamarabb és annál jobb irányba változhatnak a dolgok. Most van erre lehetőség, hiszen május 25-én minden fiatalra is szükség van ahhoz, hogy megteremtsük magunknak a valóban Szabad Európát” – hangsúlyozta a választáson való részvétel fontosságát Antal Lóránt, az ifjúság EP-képviselőjelöltje

-

Kimaradt?