Ezek a legbizarrabb Google-keresések

Ma már szinte minden információhoz hozzáférhetünk a Google jóvoltából, és sokan olyan dolgokat is megkérdeznek a keresőtől, amelyeket mástól nem lehet, esetleg nem mernek. Az ausztrál Search Factory SEO-specialistái tonnányi Google-lekérdezést átnézve, egy érdekes összeállítást készítettek a legbizarrabb keresésekről. A listát a news.com.au is közzétette, a hvg.hu szemezgette.

A listán két olyan kérdés is szerepel, ami nem is annyira bizarr, mint inkább zavarba ejtő. Hiszen nehéz megmagyarázni miért is kerül sor átlagban 1900-szor havonta a „hogyan lehet megúszni egy gyilkosságot?” kérdés feltevése, vagy ezerszer annak firtatása, hogy miként lehet elrejteni egy holttestet.

Az viszont már valóban bizarr, hogy havonta 135 ezer ember szeretné meztelenül látni Lady Gagát, talán csak azért, mert nem meri azt megkérdezni, amire 18 ezren azért rákérdeznek, nevezetesen, hogy vajon Lady Gaga férfi-e. A pénz sokakat foglalkoztat, ezért is kérdezik 40500-an havonta, hogy miként nyerhetnének a lottón, az viszont nem túl szívderítő, hogy 22 ezren gyűlölt állásukkal kapcsolatban keresgélnek a Google-ben.

Valentin-nap közeledtével megszaporodnak az olyasfajta kérdések, hogy miként lehet kitenni egy fickó szűrét, illetve hogy hogyan lehet meggyógyítani egy összetört szívet.

Ki mástól is lehetne megkérdezni, mint a Google-től, hogy miért van a férfiaknak mellbimbójuk (18 ezer/hó), illetve a kereső a legilletékesebb annak megmutatására, hogy hogyan is kell használni a Google-t (5500 kérdés). 60500-an (valószínűleg elsősorban gyerekek) szeretnék tudni, hogy valós személy-e a Mikulás, és 390-szer keresnek rá arra, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy a macskánk megszeressen bennünket. De vajon miért keresnek havonta 110-szer a randevúzás a macskával fogalomra?

Kimaradt?