Nem engedélyezik házasságát a laptopjával

Felháborodottan fogadta Chris Sevier a utahi állami bíróság ítéletét, amelyben a jog tudorai úgy döntöttek, a férfi bármennyire is szereti a laptopját, mégsem veheti feleségül.

A korábban ügyvédként dolgozó Chris Sevier azt mondta, valódi szerelmet érez a MacBookja iránt, és pert indított az állam ellen, arra hivatkozva, hogy szerinte a kérvénye megtagadása pontosan ugyanolyan diszkriminatív, mint a meleg párok házasságának tilalma az államban. A beadványa összesen 50 oldalt tesz ki, melyben részletezi az őt ért sérelmeket.

„Odamentem a utahi jegyzőhöz, hogy adja ki nekem a házassági engedélyt köztem és a gépem között, ő azonban elutasította azt... a szeretetem tárgya ugyanis kívül esik a szűken vett definíción" - magyarázta a férfi, aki egyelőre kénytelen beérni az élettársi kapcsolattal, azt sem hivatalos szintre emelve.

Sevier-nek mindazonáltal nem ez az első vitás ügye a bírósággal: ő az, aki korábban beperelte az Apple céget, mondván: pornófüggő lett a vállalat miatt, amiért ők nem építettek be egy biztonsági kulcsot a laptopba.

Kimaradt?