Halála előtt vette el választottját a súlyos beteg fiatalember

Az ágyból felkelnie sem lett volna szabad Eric Thomasnak, aki a halálos diagnózis kézhez kapása után fekvés helyett a kórházban rendezett lakodalmat. Az orvosok lemondtak róla, ám menyasszonya nem.

Eric és Lindsay Thomas kapcsolata idillinek volt mondható egészen addig a pillanatig, amíg a férfi egyik napról a másikra rosszul nem lett. Orvosai rákot diagnosztizáltak nála, abból is olyan agresszív fajtát, hogy a férfinek még a kórházat sem volt szabad elhagynia. Egy csütörtöki napon pedig azt is közölték vele, élete hamarosan véget ér.

Eric és Lindsay esküvőjének időpontja is megvolt már ekkor, ám az közel sem esett egybe azzal az idővel, amit az orvosok a vőlegénynek még egyáltalán adtak az életre.

A két fiatal azonban mindenáron szerette volna szerelmét a házasság intézményében is kifejezni, ezért úgy döntöttek, a kórházban tartják meg az esküvőt. Lindsay hófehér ruhában és sapkában vonult végig a szerelmét ápoló kórházi dolgozók és a rideg zöld falak között, hogy végül az egészségügyi intézmény kápolnájában mondja ki a boldogító igent Ericnek. A sapkára férje iránti szolidaritásból volt szüksége.

Az igazán szívszorító esküvőhöz pedig a kórház is hozzájárult: virágokkal és az esküvői vacsorával kedveskedtek a házaspárnak és az 50 meghívott vendégnek - írta az abcnews.go.com.

Kimaradt?