Megújultan várja a vásárhelyieket a Víkendtelep (GALÉRIA)

Megújult a marosvásárhelyi a Víkendtelep: a medencéket feltöltötték, a gyepet és a bokrokat megnyírták, a padokat, a nyugágyakat kihelyezték, a vendéglők, sörözők, fagyizók már működnek, így minden készen áll a május 3-i, szombat délelőtti hivatalos megnyitóra.

Újdonságot jelent az idén az, hogy este hét után is kell belépőt fizetni egészen tíz óráig. Egy jegy ára felnőttek számára maradt továbbra is 5 lej, nyugdíjasoknak és diákoknak 3 lej. Korábban, aki hét után lépett be a Vikend területére, ingyen tehette. Az idén este hét után egészen tíz óráig 2 lejes belépőt kell váltania az odalátogatónak.

A szombati megnyitó meghívottai Vígh Ágnes és Cătălin Crișan énekesek, akik a szórakoztatást biztosítják. Ezen kívül lesz gulyás és miccs. Az eseményen részt vesz Dorin Florea polgármester, valamint Claudiu Maior és Peti András alpolgármester.

A marosvásárhelyiek egyik kedvenc szabadidőközpontjában már május elsején sok volt a látogató, a játszótéren kisgyerekes családok, a medencék körüli padokon idősebbek és fiatalabbak üldögéltek a napon, többen napoztak. 

Kimaradt?