Katalin vezeti a legstílusosabb brit nők listáját

Kate Middleton, azaz a cambridge-i hercegné megjelenéséhez a leginkább egyetlen szó illik: tökéletes.Pontosan így gondolják ezt azok a brit nők, akik nemrégiben megszavazták a legstílusosabban öltözködő brit celebritást – idézte a brit lapokat a hirado.hu.

A toplista váratlan eredményeket hozott, ugyanis a brit szupermodell, Kate Moss alaposan lecsúszott: idén csak a nyolcadik helyen végzett,  és olyan fiatal üdvöskék előzték meg, mint például az egyre nőiesebb Emma Watson.

A brit nők többséget (tízből kilencen) egyetért azzal, hogy Katalin hercegnő mérföldekkel klasszikusabb, mint régen, ami magabiztosabbá teszi a hercegnét. A fiatalabb generáció (18- 24 évesek) rajong Katalin kifinomult ízléséért, jelentős részük szívesen másolja a stílust.

Érdekes módon a megkérdezett férfiak szerint Katalin térd alatt végződő szoknyái elegánsak, saját partnereik esetében is jobban szeretik ezt a hosszt, miközben a nők nagy százaléka esküszik a rövidebb szoknyára. Katalin mindenesetre csupán centiket engedélyezett szoknyájának hosszítására, szemben az udvari elvárással. 

A teljes stíluslista:

1. Kate Middleton (21%)
2. Holly Willoughby (13%)
3. Cheryl Cole (9%)
4. Emma Watson (5%)
5. Michelle Keegan (4%)
6. Myleene Klass (4%)
7. Kelly Brook (4%)
8. Kate Moss (4%)
9. Pixie Lott (3%)
10. Millie Mackintosh (3%)

 

 

Kimaradt?