Borzalmas dolgokat művelt a gyerekekkel a pedofil zenetanár

Több mint 500 gyermekpornó-képet találtak egy adathordozón az ügyészek a kedden őrizetbe vett, majd szerdán előzetes letartóztatásba helyezett Piatra Neamţ-i zenetanár lakásán – írja az Agerpres.

Számos fotónak a pedagógus hat és tíz év közötti tanítványai voltak a főszereplői. A képek egy részén a zenetanár meztelenül maszturbál a szintén levetkőztetett gyerekek előtt. E bizonyítékok alapján döntött úgy a bíróság, hogy vizsgálati fogságba helyezzék a gyanúsítottat.

A 41 éves zenetanárról időközben kiderült, hogy Lucian Dariének hívják, és korábban két hazai televíziós tehetségkutató televíziós műsorban – Românii au talent (A románok tehetségesek) és Vocea României (Románia hangja) – is szerepelt. A pedagógus egy hat éves gyermek édesapja, felesége pedig terhes.

Mint ismert, a pedagógus rendszeresen tartott énekórákat a város gyermekklubjában. Az órákon éneklés helyet többször levetkőztette tanítványait, pornófilmeket nézetett velük, és gyakran hozzájuk is ért. Minderről felvételeket készített a mobiltelefonjával, és a filmeket az otthoni számítógépén tárolta.

Az ügyészek szerint Lucian Darie értesült arról, hogy az egyik szülő feljelentette, ezért elővigyázatosságból letörölte a számítógépéről a kompromittáló felvételeket. A kedden tartott házkutatás során azonban a vádhatóság informatikus szakembereinek sikerült visszaállítani a letörölt filmeket.

Kapcsolódók

Kimaradt?