Családi majálist szerveznek Kolozsváron

Családi majálist szervez a Kifor Egyesület május első szombatján. Az elmúlt évekhez hasonlóan az eseménnyel minden kolozsvári magyart meg szeretnének szólítani. Az egynapos rendezvény helyszíne a Törökvágás.

A legkisebbektől egészen az idősebbekig mindenki találhat majd kedvére valót, ha ellátogat május 3-án a Törökvágásra. Amint az megtudtuk a szervezőktől a programokat három fő téma köré csoportosították, igyekeztek minél színesebbé tenni a családi napot. A gyereksátorban kreatív foglalkozásokkal, kézművességgel, arcfestéssel várják az érdeklődőket a szervezők valamint az Életfa Családsegítő Egyesület munkatársai. Azok számára, akik aktívabban szeretnék tölteni a napot a Dribli Gyerekfociklub és a Kolozsvár teker Sportegyesület szervez versenyeket, a bátrabbaknak pedig az íjászat nyújthat maradandó élményt. A harmadik téma, mely köré programokat szerveztek a kultúra: lesznek néptánc előadások, borkóstoló, bábszínház, valamint Deák Albi és zenekara estébe nyúlóan húzzák majd a talpalávalót.

 A rendezvényen való részvétel ingyenes, a szervezők célja a kolozsvári magyar közösség számára egy egyedi hangulatú, családias esemény szervezése. A nap végén, egy szerencsés pár részére kisorsolnak egy kétszemélyes hosszúhétvégét a Hotel Korona Hajdúszoboszló felajánlásával valamint több ingyenes belépőt a Kolozsvári Magyar Opera előadásaira. A sorsoláson azok vesznek részt, akik a helyszínen majd vásárolnak tombolát. A részletes ismertetőt programokról az esemény facebook oldalán lehet megtalálni.

Kimaradt?