Bukarestben koncertezik Jennifer Lopez

Hivatalosan is megerősítette a hírt Jennifer Lopez énekesnő, hogy világkörüli turnéja során Bukarestben is koncertezik. November 14-én nem csak élete első romániai fellépése lesz, de első útja is az országba.

J Lo zenei karriere 1999-ben kezdődött, jelenleg nem kevesebb, mint hét stúdióalbuma forog a piacon, eddig világszerte 55 millió példányt adtak el.

A legutóbbi hatalmas sikert arató dalai az On The Floor és a Dance Again voltak, amelyeket a rapper Pitbullal közösen adtak el, és amelyek számos országban, köztük Romániában is meghódították a toplisták csúcsát.

jenniferlo tancolis

A Dance Again turné június 14-én vette kezdetét Panama City-ben, aztán Dél-Amerikában folytatódott: J Lo énekelt Venezuelában, Chilében, Argentínában, Brazíliában, majd Észak-Amerika felé utazott tovább.

Európába október első napjaiban érkezik, elsőként Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban, Olaszországban, Németországban, Belgiumban és Franciaországban lép fel. Ezután a skandináv országok következnek. Miután orosz földön és még néhány kelet-európai országban hallatta hangját, november 14-én este a romániai rajongókat örvendezteti meg koncertjével. Bukarestben a Romexpo ad helyet a fellépésnek.

jenniferlo enekel

J Lo hivatalos honlapjának látogatói esélyt kapnak rá, hogy koncertjegyet, meglepetés-ajándékokat vagy akár a kulisszák mögé szóló meghívót nyerjenek.

Kimaradt?