Amerika tíz legfurább szextörvénye

Szeretkezett már úgy, hogy lóra gondolhatott közben? Ivott volna három korty sörnél többet felesége társaságában, de a törvény tiltotta? Mennyibe kerül a megcsalás Ön szerint Arkansas államban, és mennyibe Californiában? Az alábbi tíz fura amerikai szextörvény választ ad kérdéseire:

1. Első rodeó?

Az USA keleti partján fekvő Massachusetts államban a törvény nem tiltja, hogy egy rodeón bohóccal szexeljünk, azt viszont igen, hogy lovak jelenlétében tegyük ezt – arra hivatkoznak, hogy valamelyik fél még a lovakra gondolna aktus közben.

2. Nesze neked, Csipkerózsika!

Colorado államban a mesékben ugyan elviselik, ha alvó nőt csókol meg a főhős, a valóságban azonban ez tilos. Ajánlott tehát más módszereket találni a kedves ébresztésére!

3. Szűkre szabott lehetőségek

Alabama államban nem szabad csábítással, csellel, művészettel, hízelgéssel vagy házasság ígéretével közeledni a nőkhöz. Ez mind semmi azonban: Iowa államban kacsintani sem szabad egy ismeretlen hölgynek.

4. Egy megcsalás hány dollár?

Arkansas államban pénzbírsággal jár a kedvesünk megcsalása, 20 és 100 dollár között fizet az, aki más ágyában lett tetten érve. A sokkal liberálisabb California állam ebben a tekintetben erősebb kezű, itt már ezer dollárt is kiszabhatnak a hűtlen félre.

5. Szőrtilalom

Indiana államban tilos szakállat hordani annak a férfinak, aki „hajlamot mutat arra, hogy más embereket megcsókoljon”.

6. A fogtündér beájulna!

Minnesota államban tilos szeretkeznie annak a férfinak, akinek a lehelete fokhagyma, hagyma vagy szardínia szagú.

7. Elsülnél? Még ne!

Wisconsin államban ismert az a törvény, amely tiltja, hogy a férfi elsüthesse a pisztolyát abban a pillanatban, amikor partnere éppen orgazmust él át.

8. Aki szűz, az maradjon is az

Washington állam prűdségével a leghatározottabb konzervatívok sem vetekedhetnek, egy törvény szerint legalábbis tilos elvenni a lányok a szüzességét – még a saját nászéjszakájukon is!

9. Egy fürdőruha, két rendőr

Kentucky államban egy hölgy csak akkor sétálhat az autópályán fürdőruhában, amennyiben két rendőr kíséri. Vélhetően azért, hogy az autósok kevesebbet dudáljanak, és a balesetek számából is faragjanak vissza.

10. Kortyméter

Iowa állammal zárjuk a listát: egyik településén tilos a férfiaknak három korty sörnél többet inni egyszerre, amennyiben azt feleségük társaságában teszik, az ágyban. Szerencsére ez a törvény nem vonatkozik a szeretőkre, így aki jót akar sörözni…

 

Kimaradt?