Ők voltak az elmúlt 50 év legszebb női (GALÉRIA)

Audrey Hepburn volt az elmúlt fél évszázad legszebb nője, legalábbis a brit Superdrug áruházlánc által indított szavazás végeredménye szerint – idézte a Daily Mail cikkét az nlcafe.hu.

A második legtöbb voksot Diana hercegnő kapta, míg a harmadik helyen Grace Kelly végzett. A top 10-be bekerült továbbá Brigitte Bardot, Twiggy, Elizabeth Taylor, Katalin hercegné, Angelina Jolie, Aishwarya Rai és Catherine Zeta-Jones.

Az első tízből ugyan kimaradt, de felkerült a listára többek között Victoria Beckham, Mila Kunis, Jackie Kennedy, Kate Moss, Charlize Theron és Scarlett Johannson is.

A 50 legtöbb szavazatot kapott női híresség között többségben, összesen 33-an voltak a barnák, 16-an a szőkék és mindössze egyetlen vörös hajú szépség került fel a listára a néhai hollywoodi ikon, Rita Hayworth személyében.

Victoria Becham a 23-ik Kelly Brook a 27-ik Diana hercegnő a 2-ik Audrey Hepburn a legszebb Holly Willoughby a 16-ik Angelina Jolie a 7-ik Katalin hercegnő a 18-ik Mila Kunis a 24-ik Kate Moss a 13-ik  Rita Hayworth a 9-ik

Kimaradt?