Elvenné Putyin volt feleségét egy szibériai nyugdíjas

A szibériai Novoszibirszkben él egy nyugdíjas, aki most, hogy Vlagyimir Putyin orosz államfő elvált feleségétől, kijelentette: szívesen elvenné Ljudmilát - írja a The Moscow Times.

Putyin csütörtökön az orosz állami televízióban azt mondta: addig nem házasodik újra, amíg volt felesége nem talál új férjet. Az orosz elnök és felesége tavaly júniusban beszélt arról először, hogy 30 év után elválnak útjaik, most áprilisban pedig meg is változtatták a Kreml honlapján Putyin életrajzát, így a válás hivatalossá vált.

"2008 óta egyedülálló vagyok és kezemet és szívemet is felajánlom Ljudmila Alekszandrova Putyinának" - mondta a RIA Novoszty hírügynökségnek Jurij Babin. "Már két hónapja gondolkodom ezen, te Putyin tegnapi bejelentése meggyőzött" - tette hozzá a nyugdíjas.

A férfi azzal lett híres, hogy 2012 decemberében 7,5 tonna aprópénzt váltott be, ami 19,1 millió rubelt ért. Korábban pedig Edward Snowdennek ajánlotta fel házát, amikor a volt titkosszolgálati munkatárs Oroszországban kapott menedéket.

Kimaradt?