Felvágták a nyelvét Gyurcsány Ferenc lányának

Gyurcsány Ferenc 17 éves lányának, Annának ask.fm oldalára a 444.hu hívta fel a figyelmet, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, mit kérdeznek tőle az emberek, és hogyan válaszol a kérdéseikre.

Gyurcsány szelfijéről így írt egy névtelen felhasználó: „nagyon rápörgött a net apud szelfijére :D vigyázz, mert a végén ő lesz a család szelfiistene ;)”, Anna pedig azt válaszolta: „Hat eleg szexi is”.

Egy másik felhasználó azt írta neki, hogy édesapja és az MSZP elgondolkodhatna a választási vereségen. Ezt a választ kapta: „Meselek valamit. Apukam nem Mesterhazy Attila, ezert az mszp mar nem annyira foglalkoztatja, cserebe viszont a Demokratikus Koalicio (DK) annal inkabb mivel o alapitotta, es nem mszp-nek hivtak”.

Vannak, akik nem is hittek a szemüknek: „Neked az apad Gyurcsany Ferko?”. Ők megkapták a magukét: „Ferkonak csak az ocsem hivhatja, es ketlem hogy az ocsem lennel!”. Más azt kérdezte, szabadkőműves-e Gyurcsány Ferenc; Ez a válasz érkezett: „Biosztanár”.

Afelől is érdeklődtek, hogyan ismerkedtek meg a szülei. Erről annyit tudtunk meg, hogy édesapja „Ferisen leszólította” édesanyját.

Kiderül többek között az is, milyen, amikor Gyurcsányokkal van tele a ház: „hangos”, illetve hogy Gyurcsány Ferenchez hasonlóan a lánya is „átkozottnak” ítéli meg Orbán Viktort.

A bárki számára elérhető ask.fm profilon több száz kérdés és válasz született mostanáig, az itt leírtaknál jóval durvábbak is, de ugyanakkor számos dicséretet is kapott a volt miniszterelnök lánya.

Kimaradt?