Meglepte a házasulandókat egy ír pap az esketőn

Egyértelműen elvitte a showt egy ír pap, aki mielőtt összeadott volna két fiatalt, a világ egyik legnagyobb slágerét énekelte el nekik, hozzájuk igazítva a dalszöveget. Az előadás meglepetés volt, és nem is maradt el a hatás.

Állva tapsolta meg a násznép azt az ír papot, aki úgy kezdett hozzá Chris és Leah O'Kane esketéséhez, hogy a szöveget átírva elénekelte Leonard Cohen Hallelujah című dalát – írja a The New York Daily News. Az új verzió teljesen személyre szabott: a házasulandók neve is szerepel benne.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XYKwqj5QViQ

Ray Kelly atya egyértelműen elvitte a showt, és mindenkit meglepett az akciójával. A videón ki is kacsint a párra, és összemosolyognak, az előadás után pedig mindent úgy folytat, mintha mi sem történt volna.

A BBC-nek adott nyilatkozatából kiderült, hogy nem most kezdte a pályáját, képzett énekes, és már a harmadik albumán dolgozik. "Élvezem az éneklést, de nem szeretném ezt csinálni teljes állásban, mert a lelkészi teendőimet is szeretem. Az énektudást ajándékként fogom fel, amit használni kell."

Kimaradt?