Nyertesünk, Bács M. Jenő: hiányzott már a wifis netezés

A maszol.ro nyereményjátékának győztese nem gondolta volna, hogy övé lehet az iPad. Amikor tudattuk vele, hogy rámosolygott a szerencse, visszakérdezett: „Tudom, hogy ma már nem elseje, de ugye, ez nem áprilisi tréfa?”

Mit kell tudni rólad?

Csíkszentdomokoson élek, 32 éves vagyok. Itt nőttem fel a szüleimmel. A nagyobb nővérem a kilencvenes évektől kitelepedett Magyarországra, én azonban nehéz körülmények között is, de itt, Felcsíkon szeretném leélni az életemet. A vidék nagyon ideköt, nem tudok hosszú időre elszakadni innen. Amúgy a gyergyószentmiklósi – akkori nevén – gépgyártóipari szakközépiskolában végeztem karbantartó-villanyszerelő szakon. Sajnos az iskolában szerzett szakmában nem tudtam elhelyezkedni, így belsőépítészettel (gipszkarton-szereléssel, belső átalakításokkal) foglalkozom. Ezt a munkát meg is szerettem. Családom nincs, párkapcsolatban élek, de a munkám miatt sokat vagyunk távol egymástól.

Vettél-e már részt hasonló internetes nyereményjátékokon, nyertél-e már valamit?

Ilyen típusú játékkal már próbálkoztam, de soha nem nyertem semmit, s valójában most sem gondoltam volna, hogy nyerek.

A nyereményjáték előtt is olvastad a maszol.ro-t?

Természetesen. Számomra a maszol.ro a legváltozatosabb, legkönnyebben elérhető erdélyi magyar online újság, nálatok lehet most a legjobban tájékozódni a világról, a politikáról, erdélyi dolgainkról. Ezért, és nem csak az iPadért, az állandó olvasótok maradok.

Melyik rovatod olvasod a legszívesebben?

Azt tapasztaltam, hogy a legérdekesebb híreitek amúgy is felkerülnek a Facebookra, így ami szembejön velem, azt általában el is olvasom.

Milyen terveid vannak az iPaddel?

A legjobbkor nyertem, mert itthon csak asztali gépem van, ezen kívül egy Nokia 72-sel neteztem, de éppen megsérült a képernyője, így hiányzott a wifis netezés. Az iPadet természetesen elsősorban internetezésre, hírolvasásra, e-mailezésre, filmnézése használom majd. És a maszol.ro olvasására.

Kapcsolódók

Kimaradt?