Nyílt napokat szervez a kolozsvári Sapientia EMTE

A Sapientia EMTE kolozsvári Természettudományi és Művészeti Karán szerdától péntekig tartanak Nyílt Napokat, az egyetem új épülete megnyitja kapuit a kíváncsiskodók előtt. A nyílt nap nem csak azt jelenti, hogy be lehet menni, nézelődni, hanem egy napra megtapasztalhatja a látogató, milyen a hangulat az egyetemen.

A cél lehetőséget teremteni a középiskolás, főként érettségi vizsga előtt álló diákok számára, hogy betekintést nyerjenek az egyetem működésébe, a képzési kínálatba és a diákéletbe. Fontos, hogy mindezekről – amellett, hogy ismerősök által, illetve különböző kommunikációs eszközökön (honlap, felvételi tájékoztató) keresztül informálódnak - személyes tapasztalatot is szerezzenek workshopok és kvízverseny keretében.

A Filmművészet, fotóművészet, média tanszék április 12-én, szombaton tartja a felvételi felkészítőjét, az érdekeltek ezen a programon is részt vehetnek.

A Nyílt Napok keretén belül kettős könyvbemutatót és előadást is szervez a Sapientia EMTE kolozsvári kara partnerségben az Antall József Tudásközponttal és a Robert Schuman Egyesülettel. A rendezvény szerdán 17:30-kor kezdődik a Sapientia Tordai úti épületegyüttesében.

Kimaradt?