Meghalt Bob Geldof lánya, a modellként ismert Peaches Geldof

Holtan találták hétfő délután Bob Geldof rockzenész 25 éves lányát, Peachest. A modellként, újságíróként és televíziós műsorvezetőként ismertté vált kétgyermekes Peaches Geldof a délkelet-angliai Kentben, otthonában hunyt el. A rendőrség hétfő este csak annyit közölt, hogy a váratlan halálesetre egyelőre nincs hivatalos magyarázat.

Peaches - teljes nevén Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldof - édesanyja, Paula Yates tévés személyiség csaknem másfél évtizede, 41 éves korában herointúladagolásban halt meg Londonban, és a nagyszabású segélykoncertjeiről is közismert Geldof többször is nyilvánosan hangot adott azon félelmének, hogy lányai is kábítószerhez nyúlnak.

A The Sun - a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap - öt évvel ezelőtt olyan értesülést közölt, hogy Peaches Geldof kis híján szintén kábítószer-túladagolás áldozatává vált. A lap forrásai szerint Peaches légzése percekre leállt, és barátjának kellett szájból szájba lélegeztetéssel, valamint szívmasszázzsal életre keltenie a fiatal nőt.A The Sun nem sokkal korábban közzétett egy videót, amely azt mutatta, hogy Peaches Geldof pénzt ad egy drogkereskedőnek. A lányt annak idején a rendőrség is kikérdezte az ügyben, de végül nem emeltek vádat ellene. Az 1989-ben született Peaches Geldofnak két kisgyermeke van férjétől, Thomas Cohen zenésztől. Férje, gyermekei és édesapja mellett két testvére, Fifi Trixibelle és Pixie, valamint féltestvére, Tiger Lily Hutchence Geldof gyászolja.

A BBC hétfő esti beszámolója szerint Peaches Geldof utoljára vasárnap adott hírt magáról; a Twitter portálon egy fotót tett közzé, amelyen ő volt látható csecsemőként, édesanyja karján.

Kapcsolódók

Kimaradt?