Így néz ki (az ablakon) a nyolc hónapos brit trónörökös

Igazi gyöngyszem a Vilmos hercegről és kis családjáról most közzétett kép, amelyet anyák napjára készíttetett a királyi pár.

Az angolok nagyböjtkor ünneplik az édesanyákat, az ünnepi felvétel pedig a több díjat is nyert fotós, Jason Bell tehetségét dicséri. A hercegi párt sikerült teljesen hétköznapi házaspárként ábrázolnia, még annak ellenére is, hogy a felvétel a palotában készült – idézte a brit lapokat a Blikk.

A Kensington-palota ablakában szülei büszkén mutatják a nagyvilágnak a nagyra nőtt, nyolc hónapos György herceget. Katalin a gyermeket tartja a kezében, Vilmosnak, a családfőnek jutott a kutya. A kis Györgyön egyébként a britek szerint, már most megmutatkoznak uralkodói tulajdonságai.

A félelem legapróbb jele nélkül, szinte centiméterekre a szájától néz farkasszemet Lupóval, a család kutyájával.  A képről nemcsak az tűnik ki, hogy a kis trónörökös saját nevére készített, világoskék kötött rugdalózót hord, hanem az is, mennyire hasonlít szüleire. Sötét szemöldökét és haját anyjától örökölte, ám vonásai apjáéra hasonlítanak.

Kimaradt?