Magyar úszónő lett a legszebb kerekes székes lány

Illés Fanni paralimpikont választották meg a legszebb kerekes székes lánynak a Miss Colours nemzetközi szépségversenyen. A nyolcfős döntőbe 3 magyar, két román, egy ukrán, egy bosnyák és egy bolíviai hölgy került.

„A legjobban a tánctól féltem, ugyanis úszó vagyok, ami szerintem nem tartozik a legkecsesebb sportok közé. Nagyon meglepett, hogy engem hirdettek ki a végén győztesnek. Reggel volt egy kicsit drukk bennem, de szerencsére minden jól sikerült” – mondta a Blikknek a 21 éves Fanni, akit bartája győzött meg a jelentkezésről.

Úszóként az egyhetes felkészülés alatt is ugyanolyan keményen edzett, mint a hétköznapokban: volt edzésterve, amit kérlelhetetlenül végig is kellett csinálnia. Csütörtökön pedig indul az úszóválogatottal Madridba egy nemzetközi versenyre.

Idén harmadszorra rendezték meg a kerekes székes szépségversenyt. A szervezők mindennel nagyon meg voltak elégedve. „Bőven az elvárások felett teljesítettünk, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. Jövőre Szarajevóban tartják a döntőt, mi pedig maximálisan mellettük állunk” – magyarázta Mráz Bernadett, a budapesti verseny főszervezője.

Kimaradt?