Az apa kidobta gyerekeit a másodikról, majd utánuk ugrott

Valószínűleg egy szakítás miatt kidobta három kisgyerekét az ablakon egy 30 éves férfi a németországi Treuchtlingenben szerdán, majd utánuk ugrott a mélybe. A második emeletről való zuhanásban egy tíz hónapos csecsemő élteveszélyesen, két- és hároméves nővérei súlyosan megsérültek. Az apát még ma kiengedhetik a kórházból – idézte a Focus Online-t a hvg.hu.

A rendőrség eddigi ismeretei szerint a gyermekek 22 éves anyja két-három napja szakíthatott a férfival és testvéréhez költözött. Kedd este még telefonált egymással a pár és össze is vesztek. A telefonbeszélgetés alatt a férfi azzal fenyegette meg a nőt, hogy csinál valamit a gyerekekkel, ha nem jön haza azonnal. Az anya nővére ekkor azonnal értesítette a rendőrséget.

A férfi éppen akkor dobta ki gyerekeit az ablakon, amikor a járőrök megérkeztek, majd ugrott. A rendőrség szerint a férfi nem vette észre a járőröket, akik nem tudták megakadályozni az esetet.Az apa és gyermekei több mint hatméteres magasságból zuhantak egy füves, bokros előkerti részre, mentőhelikopterrel vitték őket különböző kórházakba.

Az ügyészség még szerdán előzetesbe helyezheti az apát, jelenleg a szomszédokat hallgatják ki.

Kimaradt?