Vasrudakkal estek egymásnak román faárusok Makón

Csúnya verekedés lett egy piaci konfliktusból Makón. Egy román faárus nehezményezte, hogy két másik román faárus rontja az üzletét, ezért szidni kezdte őket, majd összeverekedtek. A három faárus vasrúddal és egy fejszenyéllel esett egymásnak, a rendőrök szedték szét őket.

Police.hu tájékoztatása szerint a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. március 16-án 7 órakor érkezett bejelentés, miszerint több személy összeverekedett egymással a makói piacon.

A helyszínre kiérkező egyenruhások három román állampolgárt állítottak elő. A megalapozott gyanú szerint a 41 éves G. L. nehezményezte, hogy a mellette fát áruló 45 éves D. G. és 46 éves E. G. rontotta az üzletét. G. L. több alkalommal hangosan szidalmazta a szomszéd árusokat, majd a vitát tettlegesség követte. A három faárus vasrúddal és fejszenyéllel bántalmazták egymást, amelynek a rendőrök vettek véget.

A terheltek ellen - szabadlábon hagyásuk mellett - garázdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Kimaradt?