Több új képzést ajánl az udvarhelyi MÜTF Oktatási Központ

Ismertette a 2014-ben induló képzéseit a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája. 2014 őszén négy képzést indítanak Székelyudvarhelyen: a kereskedelem és marketing képzés – e-kereskedelem szakiránnyal, 20 nappali és 30 levelező hellyel indul; a turizmus és vendéglátás szak 30 levelezői hellyel; Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök képzésre 40 levelező helyre jelentkezhetnek az érdeklődők.

Idén először indul el az Óbudai Egyetem partnerségével a könnyűipari mérnök képzés, textil és nyomdász szakon, 50 levelező hellyel. Az oktatási intézmény az aktuális gazdaságfejlesztési stratégiák, a helyi munkaerőpiac igényei, valamint a Sapientia Egyetemmel való egyeztetések alapján határozta meg a képzési kínálatát. A 2014-es felvételire a beiratkozás 2014. július 8-án kezdődik, az eredményhirdetésre július 26-án kerül sor.

A Magyar Emberi Erőforrások Minisztériuma ígéretet tett a fenti képzések finanszírozására, azonban az államilag finanszírozott helyek pontos számát csak júniusban fogják leközölni.

Kapcsolódók

Kimaradt?