Letiltják az internet legkínosabb magyar videóját

A YouTube után a legnagyobb magyar videomegosztóról, az Indavideóról is eltűnt Király Linda himnuszos szerencsétlensége – írja a hvg.hu.

Az interneten fellelhető magyar nyelvű videók egyik legkínosabb egy percét jelenti Király Linda Himnusz-előadása. Az énekesnő pár sor után egy egész sportcsarnok előtt sül bele a Himnuszba, majd a bajból még nagyobbat csinálva azt mondja: „Én ezt így nem tudom, hát ezt közönséggel együtt kell, nem? Hát magyarok vagyunk, nem?”.

A videóról Király Linda édesapja intézkedett, felvásárolva annak jogait, majd letiltva azt több helyről is. A Comment:com bejegyzése szerint Király Tamás az Indavideónak azt írta: „Mi, a Crown Music Bt., mint az alábbi linken található videó 2014. február 4-től online felületeken történő felhasználásának egyedüli jogtulajdonosa, kérjük a videó azonnali eltávolítását az oldalukról. Amennyiben kérésünknek nem tesznek eleget, a hatályos jogszabályok alapján jogi útra fogjuk terelni az ügyet.”

A videót emellett a Videáról, majd a GameStar TV-ról is töröltették, de néhány helyre még nem jutott el a levél és/vagy Király Tamás keze, így itt még megnézhető.

Kimaradt?