Extra gázsit kap a magyar X-Faktor idei győztese

Az idei zenei tehetségkutató műsor nyertese egy kicsit vastagabb borítékkal térhet haza: extra gázsit kap a 2014-es X-Faktor győztes.

A csatorna az X-Faktor legújabb szériájának a győztesének ugyanis a havi 1 millió forint, az autó és a luxus nyaralás mellé még további 10 millió forintot ad. A bónuszpénzhez csupán egy kikötés tartozik: az összeget saját zenei karrierjére használhatja fel a győztes, mint például lemezkiadás, koncertek és turnék vagy videoklip készítés.

Az ok a nagyobb nyereményre egyértelmű. A konkurencia elkezdte beharangozni saját énekes tehetségkutatóját, amire lépni kellett. A Megasztár idén ünnepli 10. születésnapját - amit a TV2 a március 15-től induló Megasztár 10! című műsorral kíván visszaemlékezni a legszebb pillanatokra – viszont az újabb évad indítása helyett az izraeli Rising Star hazai változatát teszik műsorra, amit ősszel terveznek elindítani.

A toborzás már elkezdődött, így az RTL célja, hogy minél több embert sikerüljön magukhoz csábítani és ne a konkurenciához. Ennek egyik módja a nyereménylimit feltornázása. Így nagyjából dupla annyi pénzt vihet haza az idei X-Faktor győztes, mint a korábbi évad nyertesei.

Kimaradt?