Egy szalvétát kapott, most pereli McDonald’s-ot

Jogtalan mentális gyötrelemben részesült a McDonald’s egyik amerikai éttermének vendége, legalábbis így élte meg a férfi, hogy mindössze egy szalvétát kapott. Sérelmét a bíróságig vitte.

Egyetlen szalvétát kapott a hamburgere mellé, így nem tudta letisztítani a kezét, ezért az 59 éves Webster Lucas úgy érzi, a McDonald’s alaposan elbánt vele. Állítása szerint ő egy kifogástalanul higiénikus ember, ezért az asztalon álló ételmaradékokat is el szerette volna takarítani, de nem volt hozzá papírja.

Megkereste a menedzsert is, de az nem vette komolyan a problémát, azt mondta, már adtak neki szalvétát, amikor kikérte az ételt. Lucas felháborodottan kérdezte, hogy csak nem az ingjével kellene feltakarítania az asztalt, mire a menedzser gorombán dünnyögött maga elé. Lucas nem hagyta magát, és azt mondta, inkább másik étterembe kellett volna mennie, mire a menedzser ordibálni kezdett.

A történet tovább csavarodik, hiszen Lucas kiérezte a rasszizmust a menedzser szavaiból, és mint afroamerikai, úgy érezte, megbántották. Emellett azt is állítja, az eset annyira megviselte, hogy dolgozni sem tudott.  A McDonald’s ingyen hamburgereket ajánlott fel a férfinak, fájdalmát enyhítendő, de ő inkább másfél millió dollárra perli a céget. Lucas egyébként korábban 27 évet ült börtönben, ezt később az esetéről író Huffington Postnak is beismerte.

 

Kimaradt?