Jövő péntekig igényelhető a "Szülőföldön magyarul" támogatás

Jövő péntek, március 14. az utolsó nap, amikor még igényelhető a nevelési-, oktatási, valamint a tankönyv- és taneszköz-, illetve a hallgatói támogatás a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által meghirdetett Szülőföldön magyarul program keretében – hívja fel a figyelmet a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége.

A vissza nem térítendő nevelési, oktatási, valamint tankönyv- és taneszköz támogatás 22400, míg a hallgatói támogatás értéke 2800 forintnak megfelelő lej. A tanévre vonatkozóan egy alkalommal igényelhető támogatás 2014. március 14-ig – az utolsó postára adási dátuma – kérelmezhető.

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége, mint a pályázat romániai lebonyolító partnere felhívja a szülők figyelmét, hogy március 14-e után postázott pályázatokat nem áll módjukban elfogadni. A támogatásra minden magyar nyelven tanuló diák jogosult. Felkérik a szülőket, hogy éljenek a lehetőséggel, és pályázzanak.

A pályázati űrlapok beszerezhetők a romániai magyar közoktatási intézményekben, valamint letölthetők a www.szulofoldonmagyarul.ro oldalról.

A pályázatokkal kapcsolatos tájékoztatás a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége, Szülőföldön magyarul – Pályázati Irodájában, tel./fax: 0266 244450, @: info@szulofoldonmagyarul.ro munkanapokon 8–16 óra között kapható. 

Kimaradt?