Közzétette pályázati felhívását az Etnikumközi Hivatal

Az Etnikumközi Hivatal közzétette pénteken a 2014-re vonatkozó pályázati felhívását, amelynek értelmében nonprofit tevékenységekre vissza nem térítendő finanszírozási lehetőségeket biztosítanak közalapból. A felhívás interetnikus és intoleranciaellenes programokra vonatkozik.

„A megpályázandó összeg nem lehet kevesebb 10000 lejnél és nem haladhatja meg a 150000 lejt, minden pályázó legtöbb két pályázatot nyújthat be” – tájékoztatott Laczikó Enikő államtitkár, a Hivatal vezetője a pályázati felhívás részleteiről. Az Etnikumközi Hivatal honlapján közzétett pályázati útmutató segítséget nyújt az érdekelteknek. „Ajánljuk, hogy a pályázati dokumentáció előkészítése és összeállítása előtt ezt az útmutatót részletesen tanulmányozzák a jelentkezők, hiszen nagyon fontos, hogy formailag és tartalmilag az előírásoknak megfelelő pályázatot nyújtson be minden érdeklődő” – tájékoztatta az érdekelteket az államtitkár. Az útmutató mellett a felhívás elbírálására vonatkozó szabályzat is megtalálható az internetes felületen.

A pályázatokat egyetlen példányban kell letenni és postán eljuttatni az Etnikumközi Kapcsolatok Hivatalának székhelyére (Bukarest, Párizs utca 65. szám, irányítószám: 011815). A borítékon tüntessék fel a pályázó nevét, címét és a következő megjegyzést: „Pentru concursul de proiecte 2014, sesiunea aprilie”. 

Kimaradt?