Ittas nő okozott pánikot Kolozsvár központjában

Három gépkocsit megrongált és négy személy megsebesített egy ámokfutó dévai autós csütörtökön Kolozsvár központjában. A 29 éves nő ittasan vezetett, és szexuális szolgáltatásokkal próbálta lefizetni az üldözésére indult rendőröket – számolt be a citynews.ro.

A hölgy valóságos pánikot keltett a kincses városban, amikor a forgalommal szemben száguldozni kezdett BMW-jével a főtéri Diesel-klub előtti utcában. Egy járőrkocsi üldözőbe vette, ám ekkor még jobban a gázpedálra lépett, és az Unió (Memorandumului) utcában nekiment egy parkoló járműnek.

Ámokfutása itt nem ért véget. Továbbhajtott, és a Monostori úton a szemközti sávra sodródva frontálisan ütközött egy taxival. Itt már megbilincselték, ám a járőrkocsiból is sikerült elmenekülnie, és csak újabb két perces üldözés után tudták ismét elfogni.

A taxi annyira megrongálódott, hogy sofőrjét a romammentő szolgálatnak kellett kiszabadítani a roncsok közül. A sofőr mellett a taxi három fiatal utasa is megsérült a balesetben, mindannyian a sürgősségre kerültek.

A citynews.ro úgy tudja, az ittas nő könyörgött a rendőröknek, hogy engedjék szabadon. Előbb pénzt, majd szexuális szolgáltatásokat ajánlott fel az egyik járőrnek.

Kimaradt?