A romániai tornászlányok prostituáltként jobban keresnek

 

A jelenleg 25 éves Floarea Leonida fitneszedzőként ment ki Németországba, de hamarosan váltott: egy luxusbordélyban kezdett dolgozni prostituáltként, 200 eurós órabérért, emellett több magazinban közöltek róla meztelen képeket.

leonida pornoskent

Egy szakértő szerint az erotikus masszázs területén is komoly sikereket érhetne el a volt tornászlány, fel is ajánlott neki egy állást, ami 1 800 eurót hozna havonta, kevesebbet, mint amennyit most luxus-prostituáltként keres, viszont a kockázat sem ugyanakkora. Egy hét alatt körülbelül 20 masszázs végezhető, mindenik után 100 lej a masszőr nyeresége, tehát havonta 8000 lejt kereshetne – minimum.

„A teste kifogástalan, ezen felül a fizikai erőnléte is egy aduász. Csupán egy hathónapos képzést kellene elvégeznie, hogy elsajátítsa a technikákat, és az adottságait felhasználva óriási karriert futhatna be.” – véli a szakember.

A pornófilmipar is tárt karokkal várná: „Szépecske, jól néz ki, rendben van. Egy öt-tízperces jelenetért 300–400 eurót is kaphatna.” – nyilatkozott Nagy Zoltán pornóproducer a Click-nek. „Ehhez persze amellett, hogy jó legyen az ágyban, az is szükséges, hogy vállalja a pornószínész szerepét, hogy bárki megnézheti a filmeket, és neki ezzel együtt kell élnie – egészen más, ha azt tervezi, hogy pár év múlva visszatér az országba, és lezárja a németországi múltját.” – tette hozzá.

Családja és barátai persze nem tudtak az új munkahelyről, sokkolta a közvéleményt is, mikor kiderült, mi lett az egykor olyannyira sikeres tornászlányból. „Szégyen és gyalázat. Alig tudom elhinni. A feleségemmel éjjel-nappal folynak emiatt a könnyeink.” – mondta az apa, Gheorghe Leonida.

leonida tornaszkent

Floarea Leonida 2002-ben junior Európa-bajnokságot nyert több szeren, 2003-ban világbajnokságot a csapatával, 2006-ban pedig ezüstöt a Európa-bajnokságon. Mielőtt elhagyta volna Romániát, edző szeretett volna lenni. Egy évig edzette is a sportolókat a Steaua klubnál, ám olyan kevés fizetést kapott (1000 lejt havonta), hogy le kellett mondania a munkáról. Ezután fitneszedzőnek állt, ám így sem kapott sokkal többet, egy átlagfizetés itt 2 000 lej.

Kimaradt?