Hétfőtől lehet regisztrálni az idei KMDSZ Diáknapokra

Május 7-11 közt újra a magyar egyetemistáktól fog zsongni Kolozsvár, hiszen 21. alkalommal kerül megrendezésre a KMDSZ Diáknapok. Erdély legnagyobb diákfesztiváljára március 4-én indul az online regisztráció.

Valamennyi kolozsvári magyar egyetemista határidőnaplójában kiemelt helyet foglal el május második hete, amely során 5 nap alatt 1600 diák 48 csapatba szerveződve adja át magát a tartalmas kikapcsolódást ígérő programoknak – ígérik a szervezők. A változatos kínálat a szórakozás, a művelődés és a sport hármasára épül, a szervezők azonban idén különös hangsúlyt fektetnek a kulturális programokra, újításként pedig a közösségi megmozdulásokat célzó programrácsot vezetnek be.

A háttérmunkálatok már javában zajlanak, a KMDSZ azonban folyamatosan várja azoknak az aktív és lelkes diákoknak a jelentkezését, akik önkéntes munkájukkal járulnának hozzá a rendezvény sikeréhez.

A 21. KMDSZ Diáknapok zárása egy igazi meglepetéssel szolgál a város diáksága számára, hiszen először koncertezik Kolozsváron a PunnanyMassif pécsi eredetű hiphop, underground együttes.

Az eseménnyel, illetve a regisztrációval kapcsolatos további információk az esemény weboldalán érthetők el.

Kimaradt?