Gyümölcsözön hamarosan: IV. Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivál

Hagyományos gyümölcsből készült több száz féle lekvárral, szörppel, aszalványokkal, hagyományos recept szerint készült süteményekkel a rendezvénysorozat első napján pedig konferenciával várják az érdeklődőket az Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivál rendezői. A látogatókat ezen kívül kulturális műsorral és számos meglepetéssel várják.

Az eseményt a Civitas Alapítvány a Polgári Társadalomért 2012. szeptember 20-23. között negyedik alkalommal szervezi meg.0912gyumolcsfesztival

A fesztivál ideje alatt a székelyudvarhelyi Civitas Alapítvány és a győri Mediawave Alapítvány közös cserebere kapcsolatépítő akciót indít, ahol minden olyan tárgyat vagy terméket el lehet cserélni amely gyümölcsből készült (lekvár, szörp, kompót, aszalvány stb.), illetve gyümölcsről szól (könyv, film stb.).

A Természeti értékeink – közösségünk jövője címmel megszervezett konferencián neves külföldi és belföldi szervezetek képviselői osztják meg tapasztalataikat és sikertörténeteiket.  

A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlap, a részletes program megtalálható a www.gyumolcsfesztival.ro honlapon. Jelentkezési határidő: 2012. szeptember 15. Telefon: 0266-218 481.

Kimaradt?