Bekötötték Vlagyimir Putyin fejét

A 61 éves orosz elnök ugyan évek óta tagadja a románcot közte és Alina Kabajeva között, gyakorlatilag nyílt titok a dolog, mint ahogy az is, hogy már két gyereke született az olimpiai bajnok tornásztól - írja a borsonline.hu.

A ma már politikusként dolgozó 30 éves hölgy a napokban egy gyerek-sportrendezvényen vett részt, ahol a helyi tévé felvette a jobb kézfején lévő jegygyűrűjét. Kabajeva hivatalosan nincs férjnél, ezért az interneten azonnal beindultak a pletykák. Éles szemű fórumozók nem sokkal később kiszúrták, hogy maga Putyin is gyűrűt visel: a múlt héten fogadta az egyiptomi védelmi minisztert, akkor lehetett látni az ékszert.

Ez azért különösen érdekes, mert az államfő tavaly nyár – azaz feleségétől, Ljudmilától történt válása – óta nem viselt karikagyűrűt. A hírek szerint Putyin és Kabajeva szeptemberben házasodott össze, Valdai városában. A Kreml azonban folyamatosan tagadja a frigyet. Putyin képéről – miután törölték – azt állították, hogy évekkel korábban készült, az elnök pedig továbbra is agglegény.

Hozzátennénk: az elnöki hivatal azt is utolsó véréig tagadta, hogy Putyin válik a feleségétől, aztán mégis kiderült, hogy igaz.  

Kimaradt?