Könyv készül Cipőről és „gyilkosáról”

A Republic együttes csaknem egy évvel ezelőtt elhunyt énekesének édesanyja könyvetír fia életéről, amelyben azt a személyt is megnevezi, aki szerinte felelős Bódi László Cipő haláláért.

„Egyetlen ember a hibás. Csak egy!” – jelentette ki határozottan a fia elvesztését feldolgozni még mindig képtelen Gizi néni. – „Az illető egész egyszerűen kizsigerelte az én Lacikámat, pedig tudta, hogy beteg, és sokat kellene pihennie. De ő nem hagyta, csak hajszolta és hajszolta, hogy minél több fellépést vállaljon. A mai napig ezt az embert hibáztatom a fiam haláláért, és ezt is le fogom írni a könyvben. Azt akarom, hogy az emberek megtudják az igazságot!”

Az idős asszony úgy véli, ha szívbeteg gyermeke lassít a tempón, és betegen kevesebbet dolgozik, akkor még ma is élhetne. Gizi néni dühe, elkeseredése mellett a fájdalmát sem képes csillapítani, amit fia elvesztése okozott. A gyászoló anya azt érzi, hogy az életének már nincs értelme a gyermeke nélkül. „Az idén szinte még a házból sem mozdultam ki, csak a fiam sírjához és az orvoshoz megyek, ha rosszul vagyok – magyarázta. – „Nagyon nehéz volt az elmúlt egy év nekem, és minden múló nappal egyre nehezebb... már élni sem akarok... De annyi erőm még van, hogy befejezzem a könyvet, és akkor majd kiderül végre az igazság!”

Kimaradt?