Népviseletben futotta le a maratont a férjéért versenyző idős nő

Az Indiában, Baramatiban megrendezett Maraton résztvevőinek nagy meglepetésben volt részük, amikor a versenyzők listájára feliratkozott egy idős parasztasszony. De a meglepetést a verseny után csodálkozás követte, amikor az esélytelennek tartott nő lényeges fölénnyel győzött az edzett atlétákkal szemben - írta meg a Filantropikum..

Kare egy 65 éves nő, aki Pimpili mellett egy farmon dolgozik alig pár kilométerre Baramatitol. A Maraton előtt alig pár nappal szerzett tudomást az eseményről az egyik rokonától és a családja ironikus megjegyzései ellenére úgy döntött, hogy beiratkozik a versenyre. Az idős asszony azzal a céllal iratkozott be, hogy pénzt gyűjtsön a beteg férje orvosi kivizsgálására és gyógyszereire.

https://www.youtube.com/watch?v=ao9ZOQao5rI&feature=player_embedded

Kare állítása szerint nem szokott szaladni és nem edzett a versenyre sem, viszont már tíz éve naponta gyalogol egy kilométert. A futóverseny tavalyi győztese így lett a 65 éves idős nő, aki mezítláb, edzés nélkül, hagyományos ruhában érte el elsőként a rajtot, bizonyságot téve arról, hogy a szeretet és a szeretteinkért vállalt áldozat nem ismer határokat.

Kimaradt?