Így néz ki a csipkebugyi egy hatvan feletti nőn

Pár nappal korábban dús fanszőrzettel provokált, most pedig egy idősebb nővel reklámozza csipke alsóneműjét az American Apparel.

A cég marketingesei fejükbe vették, hogy hirdetéseikben életszerű, de tabunak számító szituációkat jelenítenek meg: így került egy New York-i üzletük kirakatába néhány próbababa fanszőrzettel, most pedig az Instagramra raktak fel egy képet, amin a 62 éves Jacky O'Shaughnessy látható egy szál csipke alsóneműben. A fotóhoz tartozó felirat pedig így szól: "A szexinek nincs lejárati ideje".

 O'Shaughnessy nem modell, hanem civil, bár az American Apparel már két éve felkérte kampányához. Ám akkoriban még felöltözve prezentálta a lejárat nélküli szépségét.

Az American Apparel dús fanaszörzettel „díszített” manökeneket állított a kirakatba. Az American Apparel dús fanaszörzettel „díszített” manökeneket állított a kirakatba. Az American Apparel dús fanaszörzettel „díszített” manökeneket állított a kirakatba. Az American Apparel dús fanaszörzettel „díszített” manökeneket állított a kirakatba. A modellek sem borotválkoztak egy ideje. A modellek sem borotválkoztak egy ideje. Jacky O'Shaughnessy 62 évesen is jól néz ki.

Kimaradt?