Sokkoló levélben vall a molesztálásról Woody Allen lánya

Dylan Farrow a New York Times blogján tett közzé egy megrázó publikációt arról, hogyan zaklatta őt szexuálisan nevelőapja, Woody Allen. Bár édesanya, Mia Farrow és ő többször elmondták a bíróságon a történteket, a híres színész-rendezőt sose ítélték el – írja a borsonline.hu.

Évtizedekkel a trauma után, Dylan Farrow, most őszintén írt arról, örökbefogadója, Woody Allen, hogyan molesztálta őt kislány korában. A most 33 éves nő elmondása szerint, a mai napig pánikroham tört rá, ha meglátja a hollywoodi hírességet egy fotón vagy plakáton. Mivel Allent a bíróság 1993-ban felmentette a szexuális zaklatás vádja alól, Farrow most nyílt levélben fordult a közvéleményhez.

A New York Times blogján jelent meg egy írás, melyben az asszony lerántja a leplet a molesztálásról. Farrow hétéves volt, mikor nevelőapja kézen fogta és felvitte a padlásra, hogy ott fogdossa. „Azt mondta, feküdjek a hasamra és játsszak a kisvonattal. Mikor a földre feküdtem, ő szexuálisan közeledett felém. Ráadásul folyamatosan beszélt is közben. Azt mondta, jó kislány vagyok, ez a mi kis titkunk és majd együtt elmegyünk Párizsba. Azóta rosszul leszek, ha játékvonatra kell néznem” – írja az asszony levelében.

A nő arról is beszámol, hogy Allen mindig megtalálta módját, hogy fogdossa és olyan fizikai dolgokra kényszerítse, melyeket ő nem akart. „Mindig bedugdosta az ujjait a számba és gyakran kért arra, hogy feküdjek be az ágyba meztelenül, hogy ő aztán az ölembe fektesse a fejét – folytatja Farrow. – Sokáig azzal hitegettem magam, hogy biztos más apukák is ezt csinálják a lányukkal”.

Végül az akkor kislány Dylan az anyjához fordult segítségért, akivel együtt feljelentették Allent. Ez 1992-ben történt, hosszú pereskedés következett azonban a színész-rendezőt a bíróság minden vád alól felmentette.

„ Az, hogy nem ítélték el egész életemben kísértett és kísérteni fog. Folyton bűntudatom van amiatt, hogy tudom, kislányok közelébe mehet” – írja Farrow.

Kimaradt?