Így vigyorog rendőrségi fotóján Justin Bieber

Marihuánát szívott és gyógyszerre ivott, a hírek szerint így ült kormány mögé letartóztatása előtt Justin Bieber. A rendőrség közzétette azt a fotót is, amelyet a 19 éves popénekesről készítettek, miután bevitték. Egy derűsen mosolygó, piros pólós fiatalember látható a képen. Bieber ellen vádat emeltek ittas vezetés és amiatt, hogy ellenállt a rendőri intézkedésnek.

Biebert csütörtökön, helyi idő szerint kora reggel tartóztatták le Miamiban, mert illegális autóversenyzésen érték. Egy sárga Lamborghinit vezetett, a kocsi bérelt volt.

A rendőrségtől azt közölték, hogy a fiatal énekes a megengedettnél kétszer gyorsabban hajtott. Állítólag csúnyán káromkodott, amikor a rendőrök leintették, és utána is folyamatosan reklamált. Az sem tetszett neki, amikor kiszállították, megkérték, hogy vegye ki a kezét a zsebéből, és tegye azokat a kocsira.

A járőr erős piaszagot érzett a járműből, később pedig pozitív lett Bieber drogtesztje, és érvényes jogosítványa sem volt. A rendőrség szerint antidepresszánsokra ivott sört és marihuánát is szívott, mielőtt kocsiba ült.

Az énekes rapper barátját, Khalil Shariefet szintén letartóztatták, ő Bieber piros Ferrariját vezette, és ő volt versenytárs.

A CNN szerint Biebert egy miami börtönbe vitték, de óvadék ellenében valószínűleg szabadon engedik majd.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?