Nagyon drágán is lehet fogat mosni

Mosott Ön már fogat 14 ezer lejes fogkefével és 300 lejes fogkrémmel? Pedig bármikor megteheti, ha nyer a lottón, a luxus világában ugyanis már a fogaink épségét is méregdrágán védhetjük.

Elegáns, stílusos, funkcionális, és az áráért elvárhatóan természetesen tartós is az a 3200 eurós fogkefe, amit a kevesek számára ajánlanak. A fogkefe testét könnyű és erős titániumból készítik, a fejet antibakteriális bevonattal védik, mindezt pedig négy színben, titánium, pezsgő, rózsa és matt fekete változatokban vásárolhatjuk meg. Hogy a befektetés még jobban megérje, a fogkefe feje cserélhető, a kedves vásárlónak a fent említett összegért félévente hat új darab jár ebből.

Ehhez a fogkeféhez illő fogkrém jár, ez pedig a Theodent 300 Whitening Crystal Mint. A fogmosást rendkívül élvezetessé teszi, hiszen a gyártók szerint olyan, mintha csokoládét kóstolnánk közben: a szer kakaóbabot is tartalmaz. Ez állítólag nem csak a fogat fehéríti, hanem erősíti a fogzománcot, egészségesebben tartja fogainkat, mint a fluoridos alapú termékek. A száz dollár persze magas ár egy tubus fogkrémér, de mindenkit megnyugtatunk, hogy a feliratozás és a kupak is arannyal van bevonva.

 

 

Kimaradt?