Leszúrta az anyját és a nagymamáját egy kézdivásárhelyi férfi

Vérfürdőt rendezett vasárnap délben szülei otthonában egy 27 éves kézdivásárhelyi férfi, aki rendőrségi beszámoló szerint mellkason szúrta 80 éves nagyanyját, aki belehalt sérülésébe, majd megsebesítette 54 éves anyját is. Ezt követően késsel kezében kiállt a tömbház negyedik emeleti ablakába, és azzal fenyegetőzött, hogy kiugrik.

Az eset felkavarta a kézdivásárhelyiek életét, a tömbház ablakban öngyilkossággal fenyegetőző, zavarodott férfi láttán rengeteg kíváncsiskodó gyűlt össze a Millennium park közelében lévő tömbház előtt, ahová hamarosan megérkeztek a rohammentők és a rendőrség rohamosztagos egysége is. A rendőrség tárgyalója szóval tartotta a férfit, miközben Sepsiszentgyörgyről úton volt az az óriás légpárna, amelyet a tömbház elé akartak felszerelni. Erre végül nem került sor, a rendőröknek másfél órás tárgyalás után sikerült az ablakból berángatniuk a fiatalembert, akit bilincsbe verve vittek az őrsre.

A SMURD rohammentő szolgálat szakemberei megpróbálták újraéleszteni a szíve környékén megszúrt nagymamát, de életét nem sikerült megmenteniük. A férfi édesanyját válságos állapotban szállították a brassói kórházba. A Kovászna megyei rendőrség szóvivője, Nicoleta Marin arról tájékoztatott, hogy a 27 éves O.M.D. ellen gyilkosság és emberölési kísérlet vádjával indítottak bűnvádi eljárást, és vizsgálják a vérengzés pontos körülményeit. 

Kimaradt?