Hogy nézne ki offline-ban online életünk? (VIDEÓ)

Mit szólnának a metrómegállóban, ha egyszer csak megböknéd a melletted állót, „Like" feliratú cetliket biggyesztenél az utcai zenészre, óbégatnád az étteremben, hogy "éppen itt vagyok", idegenektől kérdeznéd meg, hogy követheted-e őket? - teszi fel a kérdést a pozitivnap.hu, és válaszul megmutat egy videót arról, milyen lenne ha offline-ban csinálnánk azt, amit amúgy online.

Mit szólnának a metrómegállóban, ha egyszer csak megböknéd a melletted állót, „Like" feliratú cetliket biggyesztenél az utcai zenészre, a sarki trafik pénztárpultjára, vagy a szomszédod új bringájára? Vagy, ha hangosbeszélővel óbégatnád az étteremben, hogy „éppen itt vagyok", vagy a fodrászod a fülébe, hogy „most éppen itt"? Vagy mennyire lenne zavarba ejtő, ha idegenektől kérdeznéd meg, hogy követheted-e őket?

http://www.youtube.com/watch?v=IX6aGvPTZ8I&feature=player_embedded

A közösségi oldalakon kiélt aktivitásunk eléggé furán nézne ki, ha offline csinálnánk. Ezt akarta bemutatni az Ogilvy Johannesburg dél-afrikai mobilszolgáltatónak készített megmosolyogtató videója. Azon is elgondolkodhatunk másrészt, hogy ha az online tevékenységeinket sikerülne jól lefordítanunk offline-ra: elismerő szavakkal tudnánk megdicsérni mindazt, ami tetszik, ahol éppen vagyunk, ott valóban igyekeznénk jelen lenni, a finom falatokat úgy osztanánk meg másokkal, hogy kanalat is adnánk hozzá – már nem is lenne zavaró, sőt valószínűleg sokan értékelnék.

Kimaradt?