Lekaparják özvegye nevét Zámbó Jimmy sírkövéről

Eltűnik Zámbó Jimmy síremlékéről az Edit név, mivel az elhunyt énekes testvérei szerint az asszony nem méltó arra, hogy neve ott díszelegjen, miközben már mással él.

A Zámbó-testvérek a mai napig nem tudták feldolgozni Jimmy tizenhárom évvel ezelőtti tragikus halálát. Úgy tűnik, a múltat leginkább az énekes második feleségének – Adrián és Szebasztián édesanyjának –, Editnek sikerült lezárni, hisz évek óta boldog párkapcsolatban él.

A családcentrikusságukról híres Zámbóék ezt nehezen fogadják el, igaz, viszonyuk már korábban sem volt felhőtlen. Többször bevallották, hogy évek óta nem beszéltek az özveggyel, s az elmúlt időszakban egyre erősödött bennük a gondolat: Edit asszony méltatlan arra, hogy neve ott legyen az énekes síremlékén, ezért eltávolítják. A Bors értesülései szerint már meg is hozták a drasztikus döntést.

– Amikor elhunyt a testvérem, a sírhelyét félig én, félig a Magneoton lemezkiadó finanszírozta. Özvegye ragaszkodott ahhoz, hogy a neve felkerüljön a sírra, ami természetes, így tiszteletben tartottuk a kívánságát – mondta a Borsnak Zámbó Tihamér. – Most már más a helyzet. Mivel Edit asszony évek óta együtt él egy férfival, keresztény emberként már egyikünk sem hiszi, hogy a nevének bármi keresnivalója van Jimmy sírhelyén. Már párszor le is ragasztottuk, de valakik újra láthatóvá tették. Számunkra furcsa, sőt elfogadhatatlan lenne, ha Edit és az új párja is Jimmy mellett nyugodna. Hármasban mégsem képzelhetik el…

Hogy mikor tűnik el végleg Edit asszony neve a síremlékről, nem tudni, nem is kívánt nyilatkozni a Borsnak a testvérek döntésével kapcsolatban.

Kimaradt?