Ez a kislány tíz évesen százmilliókat keres

Quvenzhané Wallis még 10 éves sem volt, amikor A messzi dél vadjaiért a legjobb női főszereplő Oscar-díjra jelölték, így ő lett minden idők legfiatalabb aspiránsa a kategóriában. Most egy újabb film forgatására készül, és igencsak előnyös feltételeket sikerült kicsikarnia a stúdiótól.

Mivel Quvenzhané - becenevén Nazie - kiskorú, ezért a producereknek bírói engedélyre volt szükségük, hogy Annie című filmjük egyik főszerepére leszerződtethessék a fiatal filmcsillagot - írja a hirado.hu.

Az így nyilvánossá váló dokumentumból kiderült, hogy a kislány alapbére 750 ezer, azonban ha jól teljesít a film, még egyszer ennyit kap majd bónuszként. Nazie emellett jogosult a nyereség és a kapcsolódó termékbevételek 5 százalékára, valamint a filmzenéből befolyó jogdíjak egytizedére.

Az anyagiak mellett olyan részletek is szerepelnek a szerződésben, amelyek kikötik, hogy Nazie neve nem szerepelhet lejjebb a második helynél a plakátokon (megelőzve ezzel partnerei - Jamie Foxx és Cameron Diaz - egyikét), megvétózhatja a bakikról készült felvételek kiadását, illetve lakókocsijában korlátlan wifielérést kell biztosítani.

Kimaradt?