Nyolcvanhat karácsonyfát tart a házban egy amerikai

Egy amerikai férfi kissé túlzásba vitte a karácsonyfavásárlást idén, mondhatni nem látja a fától a csillárt sem, hiszen összesen nyolcvanhat darabot „ültetett be” a lakásába.

Az Indiana államban élő Brandon Smith ráadásul a külalakra is ad, kék, zöld, piros fákat gyűjt, összesen 52 ezer égővel rajtuk. Ez ugyan költséges szórakozás, de megtérül, hiszen a kis villanykörték 30 fokos meleget teremtenek a házában.

Fura szokását, vonzódását a téli ünnephez a szüleitől örökölte, mint azt elmesélte, számára nem volt meglepő, hogy egy júliusi napon is fenyőfát látott a ház előtt. Egy idő után idősebb ismerőseik is adományoztak fát a családnak, sőt még díszeiket is rájuk hagyták.

Az élet persze nem könnyű Brandon számára. Annyi fája van, hogy már a hálószoba intimitását is meg kellett bontania, nem szólva arról, hogy nem egy laza délutáni munka, amikor a karácsonyi évről-évre újradekorálja a fenyőket. A munkája azonban önzetlen, olyannyira, hogy idegen érdeklődők is bebocsátást nyerhetnek a lakásába, volt olyan év, amikor körülbelül ezren kopogtattak be hozzá.

 

 

Kimaradt?