Geszti Péter kiszáll az X-Faktorból

Úgy tűnik, 2013 már a nagy bejelentések éveként vonul be az X-Faktorba. Először Bozsek Márk drámai kilépése okozott megdöbbenést, most pedig éppen a győztes, sőt kétszeres győztes mentor, Geszti Péter jelentette be, számára is véget ért a verseny – írja az rtlklub.hu

Geszti Péter 2010-ben már az első szériában feltűnt, akkor a lányok csapatát irányította. A mentorházban olyan döntést hozott, ami évekkel később furcsának tűnhet: Muri Enikőt és Szirota Jennifert elengedte, viszont magával vitte többek között Domokos Fannit. Azt mondja: nem bánta meg.

Még ennél is nehezebb döntéshelyzet várt Péterre a második évadban. Akkor a csapatokat irányította, és úgy alakult, hogy pont neki kellett választania két együttese közül, melyikük essen ki. A harmadik évad aztán diadalt hozott a számára: először nyert egy általa mentorált versenyző: Oláh Gergő.

A döntés jónak bizonyult, hiszen Geszti újból nyertes mentor lett, hála Danics Dórának. Ráadásul ebben a versenyben egyik énekese sem veszített párbajt. Krasznai Tünde a hármas döntőben búcsúzott nézői döntéssel, Bozsek Márk történetére pedig még mindenki emlékszik.

Amit viszont nem feled, az a négy csodálatos év. De az idő már csak ilyen: telik az gyorsan. Geszti Péter, az egykori sikeres gyerekszínész, televíziós műsorvezető, szövegíró, rapper, zenekarvezető, mentor jövőre már 50 éves lesz. Mindent a csúcson szeret abbahagyni, nem tett mást most sem. 2014-ben új zenei kihívások elé néz, de ígéri: nem engedi el X-Faktoros tanítványai kezét sem.

Kimaradt?