Már nem lehet felismerni Tolvai Renátát, a Megasztár nagyváradi nyertesét

Baljós, vöröses fények, sejtelmes tekintet, igazi vadmacska külső: Tolvai Renáta legújabb fotói akár egy hatvanas évekbeli hollywoodi filmplakát világát is megidézhetnék. A Megasztár 5 nagyváradi nyertese nemcsak hangjáról, de folyamatosan változó külsejéről és sokoldalúságáról is ismert – írja a borsonline.hu.

Reni minden alkalommal élvezi az átalakulást, számára ez nemcsak munka, hanem szórakoztató elfoglaltság is. „Nagyon élvezem a fotózásokat, hiszen a stylistom, Kiss Márk mindig valami újjal rukkol elő. Átbeszéljük az elképzeléseinket, és folyton születik valami fantasztikus eredmény. Most éppen az új dalom bemutatásához készítettünk pár képet” – áradozott Reni, akinek új dala igazi romantikus szerzemény.

Az énekesnő párjával, Kállay-Saunders Andrással három éve boldog kapcsolatban él, és mint mondja, még nem volt alkalma saját bőrén tapasztalni a szakítás fájdalmát. „Szerencsére a dalban megénekelt eset még soha nem fordult velem elő, de mivel én is harcias típus vagyok, ha kell, küzdök a szerelmemért –„ szögezte le a lapnak Reni.

Kimaradt?