Meglepő vallomást tett 30 év után az ABBA énekesnője

Sok nő számára fájdalmas emlék a válás, Agnetha Fältskog, az ABBA szőkehajú énekesnője mégis abba a helyzetbe került, hogy a saját válásáról szóló dal, a The Winner Takes it All lett a csapat egyik legnagyobb slágere. A dalt volt férje, az ABBA egykori tagja, Björn Ulvaeus írta kilencéves kapcsolatuk összeomlásáról.

A fájdalmas emlék ellenére a svéd énekesnőnek ez a kedvence, mert végtelenül ősztintének tartja a dalt. A most 63 éves Agnetha 30 éve nem adott nagyobb interjút, most azonban a The Mail on Sunday magazinjának a hvg.hu beszámolója szerint elárulta: "A tény, hogy Björn közvetlenül a válásunk után írta ezt a dalt, nagyon megható, és egyáltalán nem bánom. Fantasztikus volt elénekelni, mert ilyen érzelmeket tehettem bele."

Az énekesnő amiatt sem érezte magát rosszul, hogy a fájdalmát meg kellett osztani a nagyközönséggel. "Olyan sok minden benne van abban a dalban. Benne vannak Björn és az én érzéseim is, de az is, amin Benny és Frida keresztülmentek." (Az együttes másik házaspárja, akiknek a kapcsolata szintén válással végződött.) Agnetha annak ellenére vélekedik így, hogy Björn korábban azt nyilatkozta: a dal puszta fikció.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=92cwKCU8Z5c

Az énekesnő jelenleg egyedül él, és jó kapcsolatot ápol volt férjével, két gyermekük érdekében ugyanis félretették rossz érzéseiket. A szerelemről még nem mondott le. Ahogy fogalmazott: nem csukott be semmilyen ajtót és ma is optimista.

Kapcsolódók

Kimaradt?